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フレッシュ・チーズ 「ストラッキーノ」を使ったスイーツレシピ

Recipe developer:Pascale
Product provision:KAWABA CHEESE

 
ストラッキーノのフラン
Stracchino cheese flan [Gluten free]

目次

レシピ

材料
 
KAWABA CHEESE ストラッキーノ ….. 200g
卵 ….. 2個
バター ….. 1大匙
塩 …..少々
胡椒 …..1/2小匙
大豆生クリーム ….. 180cc (乳製品の生クリームも可)
グルテンフリーパン粉 ….. 3大匙 (普通パン粉でも可)
レモンゼスト …..1/2小匙 (なくても良い)
好みのジャムもしくはベリーソース …..適量
 

Ingredient
 
KAWABA CHEESE Stracchino ….. 200g
Egg ….. 2
Butter ….. 1Tbs
Salt ….. a pinch
Pepper ….. 1/2tsp
Soy fresh cream ….. 180cc (or fresh cream of your choice)
Gluten free panko ….. 3Tbs (or panko of your choice)
Lemon zest …..1/2tsp (optional)
Fruit sauce or jam of your choice

【作り方/How to】
 

フレッシュチーズで作るご褒美デザートです。
A special treat of fresh cheese dessert for the family.
 
1、オーブンを100度に予熱します。
1、Preheat your oven to 100C.

2、ストラッキーノ、生クリーム、卵、レモンゼスト、塩と胡椒を良く混ぜます。
2、Mix Stracchino, fresh cream, eggs, lemon zest, salt and pepper in a bowl.

3、ラメキンの内側にバターを塗り、パン粉をまぶします。
3、Butter the inside of your ramekins and sprinkle inside-surface with panko.

4、1で混ぜたミックスをラメキンの中に流します。
4、Carefully pour in the mix made in 1.

5、水をはったオーブントレーにラメキンをおき、100度で2時間焼いて、さらに120度で10分焼きます。
5、Place ramekin in oven tray filled with water and bake for 2 hours at 100C and another 10 mins at 120C.

6、15-20分間荒熱を取り、ラメキンのまま食べるか、お皿にのせてジャムやフルーツソースを垂らして食べても良いです。
6、Let cool for 15-20 mins and enjoy with fruit sauce/jam of your choice.

KAWABA CHEESEのストラッキーノ

日本ではまだ簡単に買えないストラッキーノチーズ。また少し違ったフレッシュチーズの一種で色んな食べ方がありますが今回のKAWABA CHEESEシリーズに甘いデザートの紹介もしたくて今回はストラッキーノのフランにしました。クリーミーで濃厚なプリンのようなデザートですがチーズの魅力がいっぱい感じられるデザートです。是非試してみて下さい。
 

Fresh cheese like Stracchinos melt in your mouth and what better dessert to make than flan? Stracchino is a great pair to go with creaminess from the fresh cream egg all bound together for a great dessert.

田園プラザ川場

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