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Ashicoco2019と食べるフィッシュナゲットとパプリカポテトレシピ

Recipe developer:Pascale
Product provision:COCO FARM & WINERY

 
Ashicoco2019で食べるフィッシュナゲットとパプリカポテト
Fish nugget and paprika fries with Ashicoco 2019

目次

レシピ

材料
 
■パプリカポテト
じゃがいも(中)….. 2個
塩 ….. 適量
パプリカ粉 ….. 1.5大匙
オリーブオイル…..1大匙
黒胡椒 ….. 少々
 
■フィッシュナゲット
タラ ….. 2切れ
塩 ….. 少々
卵 ….. 1個
米粉 ….. 3大匙
タイム ….. (5cm位の)3本
ローズマリー ….. 5cm位 1本
黒胡椒 ….. 少々
olive oil ….. 2-3大匙

Ingredient
 

■ Paprika fries
Potato(medium size)….. 2
Salt ….. couple of pinches
Paprika powder ….. 1.5Tbs
Olive oil…..1Tbs
Black pepper ….. a pinch
 
■ Fish nugget
Cod fish ….. 2 slices
Salt ….. couple of pinches
Egg ….. 1
Rice flour ….. 3Tbs
Thyme ….. (5cm)a sprig
Rosemary….. about 5cm
Black pepper ….. a pinch
olive oil ….. 2-3Tbs

【作り方/How to】
 

白ワイン「Ashicoco 2019」に合うおつまみの紹介です。
Recipe for white wine “Ashicooco 2019”

1、それぞれのジャガイモを洗って、皮を剥いてから8等分に切ります。
オーブンを170Cに予熱します。
1、Wash, peel and cut each potato into 8 pieces.
Preheat oven to 170C.

2、ジャガイモを3分間茹でます。
2、Blanche potatoes for 3mins.

3、お湯を切ったジャガイモに塩、胡椒、パプリカ粉とオリーブオイルをまぶしてクッキングシートを引いたオーブントレーに並べて25分間焼きます(予熱した温度と同じく170Cで)。
3、Season potato wedges with salt, pepper and paprika powder and toss and lay them over oven tray lined with cooking paper and drizzle olive oil over.
Bake for 25 mins/170C.

4、次はタラの皮を取ってナゲットサイズに切って塩をまぶして15分間寝かせます。
(寝かせる事にに寄ってタラがしまります)
4、Slice cod fish into nugget size and salt and place aside for 15 mins to get the fish firm.

5、15分後、米粉をタラに軽くつけます。
その後は塩と卵を混ぜたものにつけます。
最後にタイムとローズマリーを細かく刻んだ物を入れた米粉をもう一度つけます。
5、After 15 mins, coat lightly with rice flour and dust off extra rice flour.
Then coat with beaten egg (and a pinch of salt in the mix) and coat again with rice flour that is mixed with chopped herbs (thyme and rosemary).

6、フライパンに残りのオリーブオイルをひいて(中火)全ての面が狐色になるまで揚げます。
出来上がったらポテトと一緒にお皿に盛り、薄く切った紫オニオンやハーブを添えて完成です。
ケチャップなどを一緒に出す良いです。
6、Heat Olive oil in a non-stick fry pan and fry fish on all sides until golden brown (under medium heat). Once the fries are done you are ready to garnish. Plate it and garnish with any red onion slices/herbs of your choice and some ketchups to serve together (Sri-racha ketchup goes well if you like it spicy)

COCO FARM & WINERY

Ashicoco 2019 は100%日本産の葡萄で出来たMade in Japanの白ワインです。
低温発酵でじっくり丁寧に造り上げたワインです。
フレッシュな果実の香りには青リンゴ、グレープフルーツ、メロン、レモングラス等のヒントが残ってとても飲み易いスィートでライトなワインです。
冷やして飲むとよりおいしく頂けます。
今回のレシピはパプリカやハーブの香りと淡白の味がワインと良く合います。
是非試してみて下さい。

一部ワインデータから引用

An easy to drink all Japanese grape wine.
Ashicoco 2019 is on the light and sweet side with fruity characteristics.
Its fruity flavour of green apple, grapefruit, lemongrass and more is sure to have you give it a second taste.
It is recommended to be enjoyed chilled.
I hope you will enjoy it with this fun and casual pairing recipe.

COCO FARM & WINERY

〒326-0061 栃木県足利市田島町611

TEL:0284-42-1194
FAX:0284-42-2166

HP : https://cocowine.com/

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